Αναζήτηση

3D ζυμαρικά on-demand

3D ζυμαρικά on-demand

Τον τελευταίο καιρό πολλά άρθρα θέλουν την τρισδιάστατη εκτύπωση να περπατάει χέρι-χέρι με την βιομηχανία του φαγητού. Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της Hersey με μια από τις σημαντικότερες εταιρείες 3D εκτυπωτών για εκτύπωση σοκολάτας, τώρα εμφανίζεται η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία ζυμαρικών Barila να συνεργάζεται εδώ και 2 χρόνια με τον TNO, έναν Ολλανδικό ερευνητικό οργανισμό, ώστε να αναπτύξει την τεχνολογία να εκτυπώνει ζυμαρικά on-demand.

Η ιδέα είναι σχεδόν ρομαντική. Να μπορείς να πας σε ένα εστιατόριο και να σχεδιάσεις εσύ τα ζυμαρικά που θα φας. Από το προφιλ του αγαπημένου σου μουσικού ή ηθοποιού ως κάτι συμβολικό όπως το σχήμα τριαντάφυλλου για την επέτειο γάμου σας. Όποιο σχήμα και να θες, θα το φέρνεις στο εστιατόριο σε ένα USB και επί τόπου θα εκτυπώνονται τα ζυμαρικά σου, που αργότερα θα σου σερβιριστούν για να φας. Η Barila υποστηρίζει πως θα είναι αρκετά σύντομα διαθέσιμο αυτό το project καθώς ήδη έχουν καταφέρει να επιταχύνουν την διαδικασία παρασκευής πάρα πολύ σε σχέση με πριν 2 χρόνια, προσπαθώντας να φτάσουν το να εκτυπώνουν 20 κομμάτια τα 1-2 λεπτά. Αναμένουμε λοιπόν για αυτό το εντυπωσιακό project!
 

Πηγή: www.dafy.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top