Αναζήτηση

Επαγγελματικές κάρτες με ενσωματωμένη τεχνολογία NFC

Επαγγελματικές κάρτες με ενσωματωμένη τεχνολογία NFC

Οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν τα σημαντικότερα εργαλεία δικτύωσης, ακόμα και αν μερικές φορές μας φαίνονται ξεπερασμένες, ειδικά όταν η διαδικτυακή διεύθυνση της ιστοσελίδας του ατόμου εμφανίζεται με ψιλά γράμματα χωρίς κώδικες QR. Αυτό πρόκειται να αλλάξει. Η εταιρεία Moo δημιούργησε τις business cards+ με ενσωματωμένα τσιπ που χρησιμοποιούν την τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC), που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν με ψηφιακές κινητές συσκευές και να επικοινωνούν με ψηφιακή πληροφορία χωρίς πρόσθετες εφαρμογές.

Οι κάρτες ενσωματώνουν την ίδια NFC τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε υπηρεσίες με την μέθοδο «tap-and-go», όπως για παράδειγμα το Apple Pay. Κρατώντας την κάρτα πάνω από κάποιο έξυπνο τηλέφωνο με λειτουργία NFC, θα επιτρέψει στον χρήστη την ανταλλαγή πληροφοριών επικοινωνίας και την ανακατεύθυνση σε ιστοσελίδες ή online portfolios. Η Moo έχει αναπτύξει μια online πλατφόρμα βασισμένη σε cloud που ονομάζεται paper+, από όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές ενέργειες που πρέπει να εκτελεστούν όταν η ενεργοποιημένη κάρτα NFC συνδέεται με ένα τηλέφωνο.

«Οι επαγγελματικές κάρτες είναι η πιο επιτυχημένη τεχνολογία δικτύωσης όλων των εποχών αλλά η μορφή τους είναι η ίδια εδώ και χρόνια», λέει ο Richard Moross, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της MOO. «Φυσικά αγαπάμε την εκτύπωση, αλλά επειδή αγαπάμε και το διαδίκτυο θέλαμε να φέρουμε αυτούς τους δύο κόσμους μαζί, κάνοντας το χαρτί πιο χρήσιμο από ποτέ».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top