Αναζήτηση

Πέντε οφέλη από την ψηφιακή εκτύπωση ετικετών

Πέντε οφέλη από την ψηφιακή εκτύπωση ετικετών

Τον Μάρτιο του 2019, με ένα σαφές όραμα για το μέλλον που οδηγεί στην ανάπτυξη, η Pyrotec PackMedia ανακοίνωσε την πρωτοποριακή – πρώτη για την Αφρική – αγορά ενός ψηφιακού πιεστηρίου εκτύπωσης ετικετών Durst Tau 330 RSC.

«Επιλέξαμε το ψηφιακό πιεστήριο εκτύπωσης ετικετών Tau 330 RSC για να επιτύχουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αγορά και να διατηρήσουμε τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών μας», εξηγεί ο Timothy Beattie, Γενικός Διευθυντής της Pyrotec PackMedia. «Για μας ήταν σημαντική η απόκτηση ψηφιακού πιεστηρίου εκτύπωσης ετικετών που θα μείωνε τους χρόνους παράδοσης και θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε τις μικρού όγκου παραγγελίες των πελατών μας», προσθέτει. Ποια είναι λοιπόν τα οφέλη της ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών που προσφέρει η Pyrotec PackMedia στους πελάτες;

 

Γρήγοροι χρόνοι παράδοσης

Σε αντίθεση με την φλεξογραφική εκτύπωση, η ψηφιακή εκτύπωση δεν απαιτεί κλισέ. Και επειδή ο χρόνος προετοιμασίας για την εκτύπωση μειώνεται σημαντικά, αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους πιο γρήγορα.

Υψηλή ποιότητα που προσελκύει την προσοχή

Επειδή οι ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων εργάζονται συνεχώς για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους έχουν την πιο ελκυστική εμφάνιση η ετικέτα προϊόντος που έχει γραφικά και χρώματα υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη. «Η Durst προσφέρει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, την καλύτερη ανάλυση εκτύπωσης (1200 x 1200dpi), την ταχύτητα εκτύπωσης (80m / min) και τον σχεδιασμό των κεφαλών εκτύπωσης (συνεχής κυκλοφορία μελανιού) από όλα τα πιεστήρια που ερευνήσαμε», εξηγεί ο Timothy.  Το ψηφιακό πιεστήριο εκτύπωσης ετικετών Durst Tau 330 RSC προσφέρει οκτώ χρώματα, επιτυγχάνοντας μεταξύ 95% και 98% της σκάλας χρωμάτων Pantone και όταν το ίδιο υλικό εκτύπωσης χρησιμοποιείται για διαδοχικές εργασίες, ο χρόνος ρύθμισης και η φύρα των υλικών είναι σχεδόν μηδενικοί.

Μικρά τιράζ

Για την ψηφιακή εκτύπωση, το τμήμα προεκτύπωσης προετοιμάζει το ηλεκτρονικό αρχείο προς εκτύπωση. Η συνέπεια μεταξύ των ανατυπώσεων είναι εγγυημένη διότι δεν υπάρχει δυνατότητα για σφάλματα από ανθρώπους και σε ρυθμίσεις.

Περιορισμός κόστους

Οι πελάτες παραγγέλλουν μόνο τον αριθμό των ετικετών που χρειάζονται, εξοικονομώντας χώρο στο χώρο αποθήκευσης και εξασφαλίζοντας ότι οι αλλαγές στις πληροφορίες του προϊόντος σε συσκευασία μπορούν να γίνουν γρήγορα και με πολύ μικρή φύρα.

Ευελιξία σχεδιασμού

Τα ψηφιακά πιεστήρια προσφέρουν μεγάλη ευελιξία, ειδικά όταν πρόκειται για εκτύπωση μεταβλητών ή εξατομικευμένων δεδομένων. Για τους πελάτες που πρέπει να αλλάξουν κείμενο, γραφικά ή εικόνες η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει στους χειριστές να πραγματοποιούν αλλαγές χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο. Αυτό είναι επίσης πολύ ωφέλιμο για τις αλλαγές στη συσκευασία που πρέπει να γίνουν γρήγορα, ή για εκστρατείες προώθησης ή εποχιακές αλλαγές.

«Αναμένουμε ότι το υψηλής ταχύτητας ψηφιακό πιεστήριο ετικέτας Durst Tau 330 RSC θα αυξήσει την απόδοση των προϊόντων μας και θα βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Με αυτήν την σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία, μπορούμε να εισέλθουμε ες εντελώς νέες αγορές επειδή μπορούμε να εκτυπώσουμε σε μια ποικιλία υλικών, που περιλαμβάνουν και υλικά φιλμ χωρίς υπόστρωμα» καταλήγει ο Timothy.

πηγή: linonews

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top