Αναζήτηση

Πώς η ψηφιακή εκτύπωση κυματοειδών χαρτονιών δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις

Πώς η ψηφιακή εκτύπωση κυματοειδών χαρτονιών δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις

Η αγορά εκτύπωσης κυματοειδών χαρτονιών καλωσόρισε την ψηφιακή τεχνολογία, που προηγουμένως θεωρήθηκε ανώριμη τεχνολογία και χωρίς δυνατότητες να επιτύχει ανώτερα αποτελέσματα.

Με την εισαγωγή της στην αγορά, η ψηφιακή εκτύπωση περιορίστηκε στην τεχνολογία πολλαπλών περασμάτων συνεχίζοντας την αμφισβήτηση των εκτυπωτικών επιχειρήσεων για την δυνατότητα της τεχνολογίας για αποτελέσματα με υψηλή ποιότητα και υψηλή ταχύτητα παραγωγής. Σύμφωνα με τον Διεθνή Σύνδεσμο Κυματοειδών Υποθέσεων (ICCA), η παγκόσμια παραγωγή κυματοειδούς χαρτονιού αναμένεται να υπερβεί τα 185 δις τετραγωνικά μέτρα μέχρι το 2020.

Για τις επιχειρήσεις που ήδη εκτυπώνουν ή μετατρέπουν το κυματοειδές υλικό, η ψηφιακή τεχνολογία είναι ένα μέσο για την αύξηση της προσφοράς τους με βιομηχανική παραγωγικότητα και δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις των πελατών.

Οι επιχειρήσεις που δεν προσφέρουν ακόμα υπηρεσίες κυματοειδούς χαρτονιού μπορούν να δουν το σαφές δυναμικό της αγοράς και τα χαμηλά εμπόδια στην είσοδο με δεδομένη την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας. Θεωρείται από ορισμένους ότι είναι τεχνολογία που διαταράσσει την αγορά. Τα χαρακτηριστικά της ψηφιακής τεχνολογίας είναι ελκυστικά για τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες συσκευασίες χωρίς να μειώσετε την ταχύτητα. Η ανάγκη για εξατομικευμένες συσκευασίες αυξάνεται, ιδίως στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, λόγω της τάσης των αγοραστών και του αυξανόμενου αριθμού SKU. Οι αγοραστές αναζητούν μοναδική συσκευασία που φαίνεται να είναι “περιορισμένη έκδοση”, μια παράλληλη τάση με τα craft τρόφιμα και αναψυκτικά.

Οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή την ανάγκη των μικρότερων παραγγελιών και συντομότερου χρόνου προετοιμασίας, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα ή την ποιότητα. Η ψηφιακή τεχνολογία παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής σε άλλους τομείς με ευκολία και τώρα μπορεί να προσφέρει το ίδιο πλεονέκτημα για συσκευασίες με κυματοειδή χαρτόνια.

Κατάλληλη και για επιχειρήσεις με τρείς βάρδιες και για μικρότερες. Η ψηφιακή τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας εκτύπωσης απευθείας σε χαρτόνι, ανεξάρτητα από το αν ένας οργανισμός είναι μια επιχείρηση εκτύπωσης 24 ωρών 7 ημέρες την εβδομάδα ή έχει μικρό πελατολόγιο για κυματοειδή προϊόντα αλλά θέλει να αναπτυχθεί. Ανεξάρτητα από αυτό, η ψηφιακή εκτύπωση καταργεί σημαντικά βήματα διαδικασίας που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ποιότητα και την παραγωγικότητα. Και για τα δύο μεγέθη εταιρειών η δυνατότητα παραγωγής κλίμακας είναι συμβατή με την ψηφιακή τεχνολογία.

Καθώς η ψηφιακή τεχνολογία έκανε επανάσταση στις αγορές των κεραμικών και υφασμάτινων προϊόντων, είναι βέβαιο ότι θα κάνει το ίδιο και για την εκτύπωση κυματοειδών χαρτονιών.

Όσοι υιοθετήσουν πρώτοι την τεχνολογία είναι βέβαιο ότι θα εδραιώσουν τη θέση τους μεταξύ των ανταγωνιστών και όσοι ακολουθήσουν αργότερα σε αυτή την αγορά θα βρουν εύκολη και κερδοφόρα προσαρμογή στην ψηφιακή τεχνολογία.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top